Monday, August 9, 2010

Oh my

It looks like people actually reads my blog... Maybe I should start writing again... And for N's sake in English, last time people complained!

The thing is that I cant post pictures because I don't have a camera, I only have my phone... I could change blog and blog true my phone....

Help me out here.
  • Swedish or english?
  • Blogspot or WordPress?
  • Blog or not blog?

3 comments:

cicci said...

Tja, eftersom jag är svensk så måste jag rösta svenska för enkelhetens skull. Jag gillar själv wordpress men har inte provat blogspot så det kan jag inte uttala mig om... Och blog eller inte? Självklart om du ids förstås, jag har ju dig på fb så? Var oxå in förut och kollade om du hade skrivit nåt nytt men nu är det länge sen :-).
Kram cicci

Mascha said...

Du gillar ju så mycket att tala engelska så kanske borde du också skriva på det? :p

Vilken blogger du använder gör ingen skillnad för mig.

OM du fortsåtter blagga igen måste du lova att du länkar till nya inlägg på FB.

Anna said...

svenska eller engelska spelar ingen roll för mig. När det gäller WordPress eller Blogspot så spelar det ingen roll där heller för du kan blogga från din iPhone om du har WordPress, dock inte från en vanlig mobil vilket var anledningen till att jag startade en ny mobilblogg. Hade inte behövt göra det om jag kollat runt på blogspot först för man kan ju byta mobilnr men jag tänkte inte så långt... :)
Anyway, hoppas du börjar blogga igen. :)